LITTLE KNOWN FACTS ABOUT درمان بیماری خود ایمنی در کودکان.

Little Known Facts About درمان بیماری خود ایمنی در کودکان.

Little Known Facts About درمان بیماری خود ایمنی در کودکان.

Blog Article

شما می‌توانید برای دریافت مشاوره در مورد بیماری دیابت و روش‌های درمان آن از پزشکان فوق تخصص غدد کمک بگیرید.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ حساسیت به انسولین را کاهش می‌دهند،.

از آنجا که سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است، روش های بالقوه زیادی وجود دارد که این سیستم می‌تواند دچار خطا شود.

مهم‌ترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب می‌شود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژن‌ها به بدن جلوگیری می‌کند. بخش‌هایی از بدن که توسط پوست محافظت نمی‌شوند، مانند چشم‌ها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار می‌گیرند.

سیستم ایمنی بدن در تمام سنین قابلیت حفاظت از بدن را دارد اما هر چه سن افزایش می‌یابد بر قدرت این سیستم افزوده می‌شود. در بزرگسالان به دلیل مواجه با پاتوژن‌های مختلف و متعدد، این سیستم بهتر می‌تواند در مقابل عوامل خارجی روش دفاعی صحیح را اتخاذ کند. به همین دلیل است که بزرگسالان نسبت به کودکان کمتر دچار بیماری می‌شوند.

همچنین بخوانید:  دیابت: انواع، علائم، عوارض، درمان قطعی بیماری دیابت با طب سنتی / دیابت عصبی

نقص ایمنی اولیه زمانی بوجود می آید که نوزاد با کمبود یا عدم وجود آنتی‌بادی متولد شود.

آینده درمان بیماری های خودایمنی شامل درمان های شخصی خواهد بود که ژن ها، عملکرد سیستم ایمنی و عوامل محیطی مانند رژیم غذایی و میکروبیوم روده را هدف قرار می دهد. مطالعات به روز و متعددی در این مورد وجود دارد.

میکروبیولوژی صنعتی – کاربرد میکروب ها در صنعت به زبان ساده

در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.

همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابل‌توجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با آیا بیماری های خود ایمنی درمان دارد پزشک مشورت کنید.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

یک فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌تواند سبک زندگی و رژیم غذایی نسبتاً ساده‌ای را برای خود تنظیم کند تا سطح قند خون خود را به محدوده طبیعی بازگرداند.

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Report this page